Tokio Hotel Holland

Moderator: Pepper

Tokio Hotel Holland

Berichtdoor THHolland » Ma 02 Aug 2010, 18:11

AfbeeldingTokio Hotel Holland is in 2005 opgericht als forum voor fans van de, toen nog vrij onbekende, band Tokio Hotel. Sindsien is het een plaats geweest waar Tokio Hotel-fans bij elkaar komen om te praten over hun favoriete band.

Toen Tokio Hotel groeide in populariteit groeide ook het forum en in 2006 werd Tokio Hotel Holland benoemd tot de Officële Nederlandse Tokio Hotel Fanclub, een titel die we nog steeds met veel trots dragen. Vanaf dat moment organiseren we, in samenwerking met Universal Music en fanclubs vanover de hele wereld, acties voor onze leden.

Het forum is van 2006 tot 2009 te vinden geweest als Schrei.nl, maar helaas werden we vanwege technische redenen gedwongen over te stappen naar een nieuw forum. Ook zijn er in 2007 verschillende fora geweest voor het fanclub- en het fanfictiongedeelte, maar deze zijn in 2008 weer bij elkaar gevoegd. In 2009 zijn we overgestapt naar Tokio Hotel Holland, het huidige forum.

De fanclub verandert er echter niet om. Het blijft een gezellige plaats, opgericht voor en door fans, waar dagelijks nieuwe leden zich aanmelden om deel uit te maken van de Officiële Nederlandse Fanclub.

2009 was het jaar van vernieuwing, en sindsdien is de fanclub met een geheel nieuw team actief aan de slag gegaan met het organiseren van vele wedstrijden, prijsvragen en acties. Tot op de dag van vandaag worden er op een geheime locatie plannen gemaakt voor nieuwe interessante en vermakelijke acties voor alle fanclubleden.
Ook is, zoals al gezegd, het gehele team vernieuwd en vervangen en is er in juli 2010 een einde gekomen aan het schrikbewind( :V ) van Faline, die vijf jaar lang fanclubleider was.
THHolland
Team Account
Team Account
 
Berichten: 768
Geregistreerd: Do 09 Sep 2010, 12:18

Terug naar De Fanclub

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast