Gallery (Laatste foto's)

Ben je nieuw op het forum en snap je er helemaal niets van? Klik hier, en je vindt uitleg over alles wat je weten moet!

Gallery (Laatste foto's)

Berichtdoor THHolland » Di 11 Jan 2011, 20:36

Gallery (Laatste foto's)


We zijn trots en verheugd aan te kondigen dat we vanaf heden beschikken over ons eigen laatste foto systeem!
Zo kunnen jullie elkaar altijd makkelijk op de hoogte houden van de laatste foto’s, iets wat blijkbaar erg gemist werd hier.

Hoe dit werkt zal ik even kort uitleggen,

Wanneer je een foto wilt uploaden ga je naar het laatste foto’s album
Daar klik je op upload afbeelding (staat onder de moderators, ik ga nog kijken of dat wat groter kan worden, een knopje of iets in die trant)

Vul een leuke afbeeldingnaam in, plaats er eventueel een beschrijving bij, en scroll naar beneden. Daar zie je 10 velden waarin je foto’s kan uploaden. Daarnaast geven de velden je de mogelijkheid de foto’s in het proces te draaien, mocht dat nodig zijn.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te reageren op foto's. Hoe dat werkt spreekt eigenlijk voor zich. ;)

Aangezien de database wel veel van het forum eist, hebben we enkele simpele eisen gesteld aan het uploaden van foto’s.

  • De foto’s mogen niet hoger of breder zijn dan 1500 pixels. De maximale bestandsgrootte in bytes is 512000. Foto bestandsformaten mogen jpg of png zijn.
    Wanneer een foto die je probeert te uploaden te groot is, geeft het forum dat vanzelf aan. ;) In paint iets verkleinen en dan kan het er gewoon alsnog in worden gezet.
  • Daarnaast zorgen we er voor dat er maximaal 200 foto’s in het album staan. Aangezien elke foto ruimte opeist en ons dus geld kost kunnen we jullie geen oneindig archief bieden. Moderators zullen ervoor zorgen dat er telkens rond de 150 foto’s te bekijken zijn, wanneer het limiet van 200 wordt overschreden, zullen de oudste 50 worden verwijderd. Het is dus raadzaam foto’s op de slaan op je computer als je er later nog bij kunt.
  • Dan als laatste zal het moderator team ervoor zorgen dat shoots en andere belangrijke foto momenten overzichtelijk in het fotoarchief te zien zullen zijn.

Zorg er dus voor dat je geen rotzooi post in het fotoarchief, en laten we er met z'n allen voor zorgen een mooi actueel fotoalbum te onderhouden!

Veel plezier!
THHolland
Team Account
Team Account
 
Berichten: 768
Geregistreerd: Do 09 Sep 2010, 12:18

Terug naar Word wegwijs op Tokio Hotel Holland!

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast