Gebruikersgroepen

Ben je nieuw op het forum en snap je er helemaal niets van? Klik hier, en je vindt uitleg over alles wat je weten moet!

Gebruikersgroepen

Berichtdoor THHolland » Di 20 Jul 2010, 15:20

Gebruikersgroepen


Waarom krijg ik geen toegang tot een forum?

Sommige forums kunnen voorbehouden zijn aan bepaalde gebruikers of groepen. Om deze te bekijken, lezen, berichten in te plaatsen of andere acties uit te voeren, heb je speciale permissies nodig.

Wat zijn beheerders?

Beheerders zijn leden die de hoogste controle hebben over het hele forum. Deze leden beheren het hele forum, zoals het instellen van permissies, het verbannen van gebruikers, het aanmaken van gebruikersgroepen of moderators, enzovoorts. Ze kunnen ook volledige moderator mogelijkheden hebben in alle forums, afhankelijk van de instellingen die ingesteld zijn door de forumoprichter.

Wat zijn moderators?

Moderators zijn personen (of groepen van personen) die op het forum letten van dag tot dag. Ze hebben de bevoegdheid om berichten te wijzigen, verwijderen en om onderwerpen te sluiten, heropenen, verplaatsen en splitsen in het forum waar ze moderator van zijn. Over het algemeen zijn moderators er om te voorkomen dat gebruikers off-topic gaan (dus afwijken van het onderwerp) en illegaal of beledigend materiaal plaatsen. Ook letten de moderators op dat iedereen zich netjes aan de forumregels houdt.

Wat zijn gebruikersgroepen?

Elke gebruiker kan thuis horen in diverse groepen en elke groep kan aparte permissies hebben. Dit is een makkelijke manier voor beheerders om de permissies van vele gebruikers in één keer te wijzigen, zoals het wijzigen van moderatorpermissies of gebruikers toegang geven tot een privéforum.

Hoe kan ik lid worden van een gebruikersgroep?

Je kunt alle gebruikersgroepen bekijken via de Gebruikersgroepen link in, jawel, daar is ‘ie weer, je gebruikerspaneel. De gebruikersgroepen die op Tokio Hotel Holland gebruikt worden, zijn over het algemeen genomen niet toegankelijk voor iedereen. Als je toegang wil tot deze groepen, zul je moeten wachten tot er nieuwe posities in deze groepen vrijkomen.

Hoe kan ik een leider van een gebruikersgroep worden?


Een leider van een gebruikersgroep wordt meestal gekozen door de forumbeheerder. Als je geïnteresseerd bent in het aanmaken van een gebruikersgroep, kan je het beste een van de beheerders (Tara of Faline) een berichtje sturen.

Waarom verschijnen sommige gebruikersgroepen in een verschillende kleur?


De beheerders hebben sommige groepen een kleurtje gegeven, om deze gebruikers eenvoudig herkenbaar te maken. Hierdoor kan elke user onmiddellijk zien dat deze gebruikers lid zijn van deze groep en zijn ze makkelijker aan te spreken voor problemen waarvoor je bij hen terecht kunt.

Wat is een “standaard gebruikersgroep”?

Als je lid bent van meer dan één gebruikersgroep, is je standaardgroep gebruikt om te bepalen welke kleur en rang voor jou standaard moeten worden ingesteld. Je wijzigt je standaard gebruikersgroep door op de knop Gebruikersgroepen te klikken. Links naast de naam van de groepen waar je aan deel neemt staat een bolletje. Vink het bolletje aan van de groep die je standaard groep moet worden en klik vervolgens op Standaardgroep wijzigen.

Wat betekent de “het team” link?

Als je op deze link klikt, zal er een pagina worden geladen die heel het forumteam weergeeft, inclusief forumbeheerders en moderators en andere gegevens zoals welke forums ze modereren.
THHolland
Team Account
Team Account
 
Berichten: 768
Geregistreerd: Do 09 Sep 2010, 12:18

Terug naar Word wegwijs op Tokio Hotel Holland!

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast